manayy Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Merhaba. FM'de 24'te transfer dönemi kapanmadan 2 oyuncu aldım ama oyuncuları oynatamıyorum, oyuncuların kaydı yapılabilir mi?
Merhaba. FM'de 24'te transfer dönemi kapanmadan 2 oyuncu aldım ama oyuncuları oynatamıyorum, oyuncuların kaydı yapılabilir mi?
nyf11q Centipat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #2 Lisans kaydı yapılabiliyor diye biliyorum.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Yer Vorkuta 7 Eylül 2024 #3 Avrupa kayıtları lig kayıtlarından önce kapanıyor. Avrupa kayıt tarihini geçtiyseniz sonraki kayıt tarihine kadar kaydedemezsiniz.
Avrupa kayıtları lig kayıtlarından önce kapanıyor. Avrupa kayıt tarihini geçtiyseniz sonraki kayıt tarihine kadar kaydedemezsiniz.
manayy Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #4 Viktor Reznov dedi: Avrupa kayıtları lig kayıtlarından önce kapanıyor. Avrupa kayıt tarihini geçtiyseniz sonraki kayıt tarihine kadar kaydedemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sonraki kayıt tarihi ne zamandır.
Viktor Reznov dedi: Avrupa kayıtları lig kayıtlarından önce kapanıyor. Avrupa kayıt tarihini geçtiyseniz sonraki kayıt tarihine kadar kaydedemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sonraki kayıt tarihi ne zamandır.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Yer Vorkuta 7 Eylül 2024 #5 manayy dedi: Teşekkürler sonraki kayıt tarihi ne zamandır. Genişletmek için tıkla... Sonraki transfer sezonu açıldığında. Yani yaz tarihindeyseniz Ocak ayını beklemeniz gerekiyor.
manayy dedi: Teşekkürler sonraki kayıt tarihi ne zamandır. Genişletmek için tıkla... Sonraki transfer sezonu açıldığında. Yani yaz tarihindeyseniz Ocak ayını beklemeniz gerekiyor.