Hocam zaten taktik biraz battı hem arsenale hem liverpoola hem de man City'e yenildim, sırasıyla 3-2 3-2 3-1.taktik konusunda futbol repertuarım geniş değil. Daha taktik bölümüne çok alışamadım. Daha başka taktikler de deneyeyim diyorum ama taktiğe yatkınlık kısmı var orasıda önemli diyorlar. Bu kariyerden sonra Türkiye'ye gideceğim ve tuttuğum takım Beşiktaş'dan başlayacağım. İç forvet dediğiniz kanat forvet mi bu arada. Ayrıca yamaları da transfer yamasını falan tırt yamaları sortitoutsi'den yüz paketi gene aynı yerden
Cut-Out Player Faces Megapack - FM24/25 Update - Football Manager 2024/25 - Player Faces, logo paketim tcm24, formalar da FC'12.daha fazla tavsiyen varsa bekliyorum. Bu arada antrenman nasıl özel ayarlanıyor, sadece oyuncuya geldikten sonra antrenman deyip oradan antrenman yapacağı mevkiyi, ekstra antrenman kısmını ve antrenman yoğunluğunu seçiyorum. Oyuncu talimatı da sağ tıklayıp en alttan veriyorum mesela geniş alanda oyna, sertliği arttır, daha fazla risk al gibi. Taktiğimi değiştirmeyi düşünüyorum. Transferler nasıl, transfer önerin varsa da alırım. Ekliyorum, şimdi hazır taktik de deneyesim var ama 8 Mart'ta Mustafa durden video atmış annelerimizin ve hazır taktik kullananların Kadınlar Günü kutlu olsun diye, kendime de yediremiyorum yoksa gegenpress 4231'i deneyesim FM e-world cupda şampiyon olan, Zealand'in videosunu çektiği. Yeni de başladım şimdi bakıyorum adamlar diyor ki kendin yap, ama yapınca o adamların ki kadar iyi olmuyor. Ama o adamların yaptığı da kendi yaptığım taktik kadar zevk vermiyor. Arafta kalmadım değil.
Hocam başka var mı öneri ve alvaro figaldo nasıl iyi mi?