sabalax Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2022 #1 Merhabalar, klavyemde FN+F10 veya FN+F11 tuşlarına bastığımda çok garip bir şekilde explorer.exe ye reset atıyor. Yardımcı olabilecek bilgili birisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2022
Merhabalar, klavyemde FN+F10 veya FN+F11 tuşlarına bastığımda çok garip bir şekilde explorer.exe ye reset atıyor. Yardımcı olabilecek bilgili birisi var mı?
Çözüm sabalax 22 Ocak 2022 Microsawyer dedi: BIOS'ta ayarı olması lazım kontrol edin. (bu resim laptop için) Eki Görüntüle 1274538 Genişletmek için tıkla... Sorun bu değildi. Çözümünü bulamadım ama hatanın neden olduğunu tespit ettim. Windows 11 son güncellemede bir sıkıntı çıkmış o yüzden.
Microsawyer dedi: BIOS'ta ayarı olması lazım kontrol edin. (bu resim laptop için) Eki Görüntüle 1274538 Genişletmek için tıkla... Sorun bu değildi. Çözümünü bulamadım ama hatanın neden olduğunu tespit ettim. Windows 11 son güncellemede bir sıkıntı çıkmış o yüzden.
Microsawyer Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer İstanbul 19 Ocak 2022 #2 BIOS'ta ayarı olması lazım kontrol edin. (bu resim laptop için) Artı 0 Eksi
KS KS sabalax Centipat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 13 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 Microsawyer dedi: BIOS'ta ayarı olması lazım kontrol edin. (bu resim laptop için) Eki Görüntüle 1274538 Genişletmek için tıkla... Sorun bu değildi. Çözümünü bulamadım ama hatanın neden olduğunu tespit ettim. Windows 11 son güncellemede bir sıkıntı çıkmış o yüzden. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Microsawyer dedi: BIOS'ta ayarı olması lazım kontrol edin. (bu resim laptop için) Eki Görüntüle 1274538 Genişletmek için tıkla... Sorun bu değildi. Çözümünü bulamadım ama hatanın neden olduğunu tespit ettim. Windows 11 son güncellemede bir sıkıntı çıkmış o yüzden.