PumP İtx Kilopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2016 #1 Laptopumu Windows 10'a yükselttim, Touchpad'in tüm driverlerini kurdum. Ama Fn+F9 tuşu çalışmıyor. Oyunlarda elim değiyor çok sinir oluyorum. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2016
Laptopumu Windows 10'a yükselttim, Touchpad'in tüm driverlerini kurdum. Ama Fn+F9 tuşu çalışmıyor. Oyunlarda elim değiyor çok sinir oluyorum. Lütfen yardım edin.
sinzx44 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2016 #2 Bilgisayarının markasının sitesinden Win10 uyumlu mouse güncel driver ını indirirsen sorun çözülür
PumP İtx Kilopat Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #3 sinzx44 dedi: Bilgisayarının markasının sitesinden Win10 uyumlu mouse güncel driver ını indirirsen sorun çözülür Genişletmek için tıkla... Yükledim ama hiç değişmedi .
sinzx44 dedi: Bilgisayarının markasının sitesinden Win10 uyumlu mouse güncel driver ını indirirsen sorun çözülür Genişletmek için tıkla... Yükledim ama hiç değişmedi .