D demircimehmet21 Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Arkadaşlar, oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum ve bir kaynakta FN + Q kısa yolunu önermişler, bende size sormak gereksinimi duydum, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2022
Arkadaşlar, oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum ve bir kaynakta FN + Q kısa yolunu önermişler, bende size sormak gereksinimi duydum, teşekkürler.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Öyle bir özellik yok sadece klavyeden klavyeye değişen fonksiyonları var (ışığı azalt, sesi kıs gibi)
Öyle bir özellik yok sadece klavyeden klavyeye değişen fonksiyonları var (ışığı azalt, sesi kıs gibi)
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 demircimehmet21 dedi: Arkadaşlar, oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum ve bir kaynakta FN + Q kısa yolunu önermişler, bende size sormak gereksinimi duydum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hiçbir işe yaramaz. Sadece bir Windows kısayolu.
demircimehmet21 dedi: Arkadaşlar, oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum ve bir kaynakta FN + Q kısa yolunu önermişler, bende size sormak gereksinimi duydum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hiçbir işe yaramaz. Sadece bir Windows kısayolu.