kklkkj Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 FN tuşu tamamen çıktı ve takmak için her şeyi denedim olmuyor. Yardım edebilir misiniz?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Haziran 2021 #2 Yuvasına oturtup üstten baskı yapınca yerine oturması lazım aslında. Klavyeniz nedir? Fotoğraf atma şansınız var mı?
Yuvasına oturtup üstten baskı yapınca yerine oturması lazım aslında. Klavyeniz nedir? Fotoğraf atma şansınız var mı?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.003 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #3 Mebran bir klavye ise belki tabandaki bir parçası kırılmış olabilir. Onun harici tuşun arkası çevrilmiş bir şekilde tuş yuvasının fotoğrafını atarsanız daha iyi olur.
Mebran bir klavye ise belki tabandaki bir parçası kırılmış olabilir. Onun harici tuşun arkası çevrilmiş bir şekilde tuş yuvasının fotoğrafını atarsanız daha iyi olur.
kklkkj Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 aydos dedi: Yuvasına oturtup üstten baskı yapınca yerine oturması lazım aslında. Klavyeniz nedir? Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim yazmıştım laptop klavyesi bu arada takılmıyor geri kırıldı sanırım.
aydos dedi: Yuvasına oturtup üstten baskı yapınca yerine oturması lazım aslında. Klavyeniz nedir? Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim yazmıştım laptop klavyesi bu arada takılmıyor geri kırıldı sanırım.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Haziran 2021 #5 kklkkj dedi: Her şeyi denedim yazmıştım laptop klavyesi bu arada takılmıyor geri kırıldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki her şeyi denedim yazınca tam kestiremiyorum neler yaptığınızı. Keşke daha açık yazsaydınız. Fotoğraf atarsanız beraber yorumlayabiliriz.
kklkkj dedi: Her şeyi denedim yazmıştım laptop klavyesi bu arada takılmıyor geri kırıldı sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef ki her şeyi denedim yazınca tam kestiremiyorum neler yaptığınızı. Keşke daha açık yazsaydınız. Fotoğraf atarsanız beraber yorumlayabiliriz.