Fn Tuşu Düzgün Çalışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

serifcan

Ziyaretçi
Yeni Lenovo S500 dizüstü bilgisayar aldım. Normal şekilde F1 F2 F3 F4 basıyorum, alt tuşu basılı gibi işlevler görüyor. Fn basıp F1 F2 F3 bastığımda ise olması gerektiği gibi çalışıyor.
Güncelleme
Tam bios ayarlarından "System Configuration" falan girip "Action Keys Mode" disable yaparak başlatın denildi ama biosta öyle bişey bulamadım. Siz yardım edin oyun oynarken F1 F2 F3 F4 tuşları benim için çok önemli. Fn tuşuna basarak basmam gerekiyor ama çalışması için.

Son düzenleyen: Moderatör:
S400 var bende ve aynı sorundan bende muzdaribim. Bir çözümü olsa çok iyi olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

FN tuşunu düzgün kullanabilmek için sürücülerini yüklenmesi gerekmektedir.

Sürücülerini yükle/güncelle. Yine olmazsa BIOS güncelle. Bende bazı FN kısayolları çalışmıyordu. BIOS güncelleyince çalışmaya başladı.

Merhaba,

Bende de bir Toshiba marka bir dizüstü bilgisayar var. Aramaya girip Sistem Ayarları'nı aradım sonra Sistem Ayarlarını açtım. Klavye bölümüne gelip Özel İşlev Modu yerine Standart F1 F12 Modu'na aldım. Uygula dedikten sonra bilgisayar yeniden başlatıldı ve sorunum düzeldi.

Kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…