MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 8 Mart 2023 #1 Merhaba. Yeni klavye aldım sağ altta FN tuşu var. Ona basmadan F tuşları çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Yeni klavye aldım sağ altta FN tuşu var. Ona basmadan F tuşları çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 8 Mart 2023 #2 MangrenTR dedi: Merhaba. Yeni klavye aldım sağ altta FN tuşu var. Ona basmadan F tuşları çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye yazılımı varsa ordan veya 3. Parti programlar ile.
MangrenTR dedi: Merhaba. Yeni klavye aldım sağ altta FN tuşu var. Ona basmadan F tuşları çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye yazılımı varsa ordan veya 3. Parti programlar ile.
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #3 FN ve ESC aynı anda basın. FN sürekli basılı olur bu şekilde. Klavyede yada BIOSda FN Lock gibi bir ayar olabilir işe yaramazsa.
FN ve ESC aynı anda basın. FN sürekli basılı olur bu şekilde. Klavyede yada BIOSda FN Lock gibi bir ayar olabilir işe yaramazsa.
MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 8 Mart 2023 #4 Hocam o olmuyor ya. BIOS'u okudum şimdi nasıl yapabilirim bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Mart 2023 #5 Harici klavye için FN ayarını BIOS'tan yapamıyorsunuz genelde.
MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 8 Mart 2023 #6 Recep Baltaş dedi: Harici klavye için FN ayarını BIOS'tan yapamıyorsunuz genelde. Genişletmek için tıkla... Evet Recep Bey dediğiniz gibi, olmadı maalesef.
Recep Baltaş dedi: Harici klavye için FN ayarını BIOS'tan yapamıyorsunuz genelde. Genişletmek için tıkla... Evet Recep Bey dediğiniz gibi, olmadı maalesef.