D Dopingesim Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.243 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 Dopingesim dedi: Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir?
Dopingesim dedi: Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Klavyen nedir?
EkerBiçer Picopat Katılım 15 Kasım 2024 Mesajlar 963 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 Dopingesim dedi: Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar açık olabilir
Dopingesim dedi: Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar açık olabilir
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 751 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 16 Nisan 2025 #4 Dopingesim dedi: Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'tan FN actions key butonunu aktif edin.
Dopingesim dedi: Uzun zamandır başlıkta belirttiğim sorunu yaşıyorum. İşletim sistemim W11 çözümünü verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS'tan FN actions key butonunu aktif edin.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.332 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2025 #5 Bilgisayarının BIOS kısmında FN ile ilgi bir ayar olmalı, o ayarı etkin hale getirin.
D Dopingesim Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #6 ubiiyy dedi: Klavyen nedir? Genişletmek için tıkla... Hp victus d 16 klavyesi Burhan61 dedi: Bilgisayarının BIOS kısmında FN ile ilgi bir ayar olmalı, o ayarı etkin hale getirin. Genişletmek için tıkla... Önceden oluyordu ve herhangi bir bios ayarı ile oynamadan değişti EkerBiçer dedi: Yapışkan tuşlar açık olabilir Genişletmek için tıkla... Açık değil
ubiiyy dedi: Klavyen nedir? Genişletmek için tıkla... Hp victus d 16 klavyesi Burhan61 dedi: Bilgisayarının BIOS kısmında FN ile ilgi bir ayar olmalı, o ayarı etkin hale getirin. Genişletmek için tıkla... Önceden oluyordu ve herhangi bir bios ayarı ile oynamadan değişti EkerBiçer dedi: Yapışkan tuşlar açık olabilir Genişletmek için tıkla... Açık değil
Worex52 Hectopat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 751 Makaleler 2 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 16 Nisan 2025 #7 Dopingesim dedi: HP Victus D 16 klavyesi. Önceden oluyordu ve herhangi bir BIOS ayarı ile oynamadan değişti. Açık değil. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS klavye ayarları bazen kendi kendine değişebiliyor. Dediğimi yapın.
Dopingesim dedi: HP Victus D 16 klavyesi. Önceden oluyordu ve herhangi bir BIOS ayarı ile oynamadan değişti. Açık değil. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS klavye ayarları bazen kendi kendine değişebiliyor. Dediğimi yapın.