FN tuşunun görevi değişmiyor

Fatih GÜRBÜZ

Kilopat
Daha fazla  
Ses açma kapama, ekran parlaklığını arttırma-azaltma gibi özellikleri FN tuşuna basmadan kullanabiliyordum. Ama şimdi ne olduysa FN tuşuna basmadan çalışmıyorlar. BIOS a girip FN tuşunun görevini değiştirdim ama işe yaramadı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ses açma kapama, ekran parlaklığını arttırma-azaltma gibi özellikleri FN tuşuna basmadan kullanabiliyordum. Ama şimdi ne olduysa FN tuşuna basmadan çalışmıyorlar. BIOS a girip FN tuşunun görevini değiştirdim ama işe yaramadı. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeş bilgisayar modeli ve işletim sistemini yazar mısın?

Kardeşim bekle sana uygun driverı bulup linkini atacağım.

Kardeş bulamadım ne yazık ki ama sen bulabilirsen bir bak.Download drivers: Buradan Toshıba function key utility driverını bulup kurman gerekiyor. Eğer bulamazsan benimde böyle bir sorunum olmuştu Toshıba P855-349 FN Tuşu Sürücüsü | Technopat Sosyal Bu konudaki linkten indirip deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı