A A1perReis Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri IPMIP-H55-GEN i5-650 AMD Radeon HD 6510 12GB-DDR3-1333Mhz Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 5.geceyi bir türlü biteremedim hep Freddy öldürüyor ansızın ne olduğunu anlamadan Freddy jumpscrare atıyor. Nasıl korunacağım freddyden?
5.geceyi bir türlü biteremedim hep Freddy öldürüyor ansızın ne olduğunu anlamadan Freddy jumpscrare atıyor. Nasıl korunacağım freddyden?
C CLOWSER Femtopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #2 Kolay kameralara bak. Freddy odana yakın bir yerde ise, mesela kamerada kapının önü gibi, kapıyı kapat ve freddy uzaklaşana kadar açma. Bu kadar. A1perReis dedi: 5.geceyi bir türlü biteremedim hep Freddy öldürüyor ansızın ne olduğunu anlamadan Freddy jumpscrare atıyor. Nasıl korunacağım freddyden? Genişletmek için tıkla... Kameralara bak yaklaşmaya başlayınca kapıyı kapat. Bu arada 1 yıl olmuş Son düzenleme: 25 Mayıs 2024
Kolay kameralara bak. Freddy odana yakın bir yerde ise, mesela kamerada kapının önü gibi, kapıyı kapat ve freddy uzaklaşana kadar açma. Bu kadar. A1perReis dedi: 5.geceyi bir türlü biteremedim hep Freddy öldürüyor ansızın ne olduğunu anlamadan Freddy jumpscrare atıyor. Nasıl korunacağım freddyden? Genişletmek için tıkla... Kameralara bak yaklaşmaya başlayınca kapıyı kapat. Bu arada 1 yıl olmuş