M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 886 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Gelmemesi için sürekli kontrol edeceğiz diye biliyorum ama o gülme sesi geldiğinde de bizi öldürmesini engelleyebilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Gelmemesi için sürekli kontrol edeceğiz diye biliyorum ama o gülme sesi geldiğinde de bizi öldürmesini engelleyebilir miyiz?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.609 Çözümler 36 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 M3rt0o dedi: Gelmemesi için sürekli kontrol edeceğiz diye biliyorum ama o gülme sesi geldiğinde de bizi öldürmesini engelleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kapıyı kapat geldiği taraftan.
M3rt0o dedi: Gelmemesi için sürekli kontrol edeceğiz diye biliyorum ama o gülme sesi geldiğinde de bizi öldürmesini engelleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Kapıyı kapat geldiği taraftan.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Nisan 2025 #3 Hocam sesi duyduğun zaman kapıyı kapaman lazım öbür türlü kapamaz isen bir süre sonra kamerayı da açamazsın jumpscare yersin.
Hocam sesi duyduğun zaman kapıyı kapaman lazım öbür türlü kapamaz isen bir süre sonra kamerayı da açamazsın jumpscare yersin.
M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 886 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 İstanbul Trip dedi: Kapıyı kapat geldiği taraftan. Genişletmek için tıkla... Benim ilk yazdığım taktik daha iyi diğer türlü 4b ye kadar gelip enerjimizi sömürüyor.. orada uzun uzun bekliyor. 891548 dedi: Hocam sesi duyduğun zaman kapıyı kapaman lazım öbür türlü kapamaz isen bir süre sonra kamerayı da açamazsın jumpscare yersin. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için konuşursak 4b ye gel oyuncunun enerjisi bitene kadar 4b de bekle güzel taktikmiş.. akıllı ayı XD Son düzenleme: 4 Nisan 2025
İstanbul Trip dedi: Kapıyı kapat geldiği taraftan. Genişletmek için tıkla... Benim ilk yazdığım taktik daha iyi diğer türlü 4b ye kadar gelip enerjimizi sömürüyor.. orada uzun uzun bekliyor. 891548 dedi: Hocam sesi duyduğun zaman kapıyı kapaman lazım öbür türlü kapamaz isen bir süre sonra kamerayı da açamazsın jumpscare yersin. Genişletmek için tıkla... Bilmeyenler için konuşursak 4b ye gel oyuncunun enerjisi bitene kadar 4b de bekle güzel taktikmiş.. akıllı ayı XD