MetehanTHY Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2024
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Ayarlardan tam ekran yapıp deneyebilir misiniz veya fill gibi bir ayar olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS MetehanTHY Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 St1ckle dedi: Ayarlardan tam ekran yapıp deneyebilir misiniz veya fill gibi bir ayar olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunda ayarlar yok. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Ayarlardan tam ekran yapıp deneyebilir misiniz veya fill gibi bir ayar olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyunda ayarlar yok.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 728 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 MetehanTHY dedi: Oyunda ayarlar yok. Genişletmek için tıkla... Bu ekranda sağ altta options yazıyor.3 Artı 0 Eksi
MetehanTHY dedi: Oyunda ayarlar yok. Genişletmek için tıkla... Bu ekranda sağ altta options yazıyor.3
KS KS MetehanTHY Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #5 St1ckle dedi: Bu ekranda sağ altta options yazıyor. 3 Genişletmek için tıkla... Hile falan var orada. Sorunu çözdüm zaten. İlgin için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
St1ckle dedi: Bu ekranda sağ altta options yazıyor. 3 Genişletmek için tıkla... Hile falan var orada. Sorunu çözdüm zaten. İlgin için teşekkür ederim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 16 Aralık 2024 #6 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.
Erdem Türk Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #7 MetehanTHY dedi: Hile falan var orada. Sorunu çözdüm zaten. İlgin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün hocam? Aynı sorun bende de var da. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
MetehanTHY dedi: Hile falan var orada. Sorunu çözdüm zaten. İlgin için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün hocam? Aynı sorun bende de var da.