FNAF benzeri oyun önerisi

Jaquaen

Hectopat
Kek günü
Daha fazla  
RAM
8 gb ram
SSD veya HDD modeli
120 gb ssd
Ekran kartı
gt 1030
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.60 GHz
Merhaba ben FNAF analog horror indie korku oyunları ve fan oyunları videosu çeken biriyim ancak FNAF hakkında içeriklerim tükendi en azından gameplay tarzıdakiler tükendi. Ben de FNAF kadar geniş bilgi hazneli kaliteli ucuz sistem gereksinimleri pek yüksek olmayan bir oyun arıyorum. Lore'u falan olması lazım Shorts videolarında bilgi falan veriyorum oyun hakkında uzun süredir bu tarz bir oyun arıyorum sizin bildiğiniz bir seri var mı?

Merhaba ben FNAF analog horror indie korku oyunları ve fan oyunları videosu çeken biriyim ancak FNAF hakkında içeriklerim tükendi en azından gameplay tarzıdakiler tükendi. Ben de FNAF kadar geniş bilgi hazneli kaliteli ucuz sistem gereksinimleri pek yüksek olmayan bir oyun arıyorum. Lore'u falan olması lazım Shorts videolarında bilgi falan veriyorum oyun hakkında uzun süredir bu tarz bir oyun arıyorum sizin bildiğiniz bir seri var mı?

FNAF'ın tüm fan game oyunlarına bakabilirsin. En sevdiğim oyunlardan biri olan yume Nikki'yi de önerebilirim her ne kadar korku oyunu sayılmasada. FNAF kadar Lore'si geniş olan çok az oyun var bulabileceğini düşünmüyorum. Daha fazla istersen itch. IO'dan tüm buna benzer oyunlara bakabilirsin gerçekten ilginç oyunlar oluyor bazen.

FNAC. Hikayesi de FNAF kadar ilginç ve teori dolu. FNAC oynamışsınızdır da yine de söyleyeyim dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı