DYIDGA Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Ben FNAF filimine gidecektim bilet için Sivas'taki sinemalara baktığımda film yoktu ama bazı şehirlerde var. Kayseri'de falan var ama Sivas'ta yok mu anlamadım.
Ben FNAF filimine gidecektim bilet için Sivas'taki sinemalara baktığımda film yoktu ama bazı şehirlerde var. Kayseri'de falan var ama Sivas'ta yok mu anlamadım.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 2 Kasım 2023 #2 Bazı yerlere sonradan geliyor.
DYIDGA Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 bursali dedi: Bazı yerlere sonradan geliyor. Genişletmek için tıkla... Sivasa ne zaman gelir?
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 2 Kasım 2023 #4 DYIDGA dedi: Sivasa ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Sinemaların internet sitelerinde yazar.
DYIDGA dedi: Sivasa ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Sinemaların internet sitelerinde yazar.
DYIDGA Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #5 bursali dedi: Sinemaların internet sitelerinde yazar. Genişletmek için tıkla... Olm ben zaten onun için açtım konuyu yazmıyor diye
bursali dedi: Sinemaların internet sitelerinde yazar. Genişletmek için tıkla... Olm ben zaten onun için açtım konuyu yazmıyor diye
Abdullah0307 Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 DYIDGA dedi: Olm ben zaten onun için açtım konuyu yazmıyor diye Genişletmek için tıkla... Kanka tüm şehirlere 3 Kasım'da geliyor sanırım. Ayrımcılık falan yok yani.
DYIDGA dedi: Olm ben zaten onun için açtım konuyu yazmıyor diye Genişletmek için tıkla... Kanka tüm şehirlere 3 Kasım'da geliyor sanırım. Ayrımcılık falan yok yani.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 2 Kasım 2023 #7 O zaman gelmesini bekle ne diyeyim. Technopat'taki herhangi biri FNAF filminin Sivas'a ne zaman geleceğini nereden bilsin?
O zaman gelmesini bekle ne diyeyim. Technopat'taki herhangi biri FNAF filminin Sivas'a ne zaman geleceğini nereden bilsin?
DYIDGA Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #8 Abdullah0307 dedi: Kanka tüm şehirlere 3 Kasım'da geliyor sanırım. Ayrımcılık falan yok yani. Genişletmek için tıkla... Kanka internetten bak sivasa bilet alacaktım Sivas'ta yok gözüküyor ama Kayseri'ye bastım orada vardı.
Abdullah0307 dedi: Kanka tüm şehirlere 3 Kasım'da geliyor sanırım. Ayrımcılık falan yok yani. Genişletmek için tıkla... Kanka internetten bak sivasa bilet alacaktım Sivas'ta yok gözüküyor ama Kayseri'ye bastım orada vardı.