Steam FNAF indirime girer mi?

Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram
Asus H410M-K
I3 10100-F
STRIX GTX 1050TI
TOSHIBA 1 TB HDD
WD 240 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, bildiğiniz gibi bu akşam yaz indirimleri bitti. Ancak uzun zamandır FNAF oyunları indirime girmiyor. Biliyorum fiyatı ucuz ama indirim olmadan oyun alamıyorum her neyse SteamDB üzerinden baktım ancak herhangi bir indirim olmamış. İndirime girerler mi ya da neden girmiyorlar?

Bir şey soracağım yaz indirimlerinde ne aldın.?

Fiyatı zaten oldukça ucuz 10-15 lira ilk oyunları. Security Breach almak istiyorsan alma derim gerçekten hikayeden tamamen alakasız Five Nights at Freddy's'nin yüz karası diyebileceğim bir oyun ( FNAF 6 oyununda bile gizemler var ve hikayeyle alakalı ). Şahsen indirim yokken al derim çünkü indirim gelmeyebilir.

Hocam SB genel olarak hikayeden çoğu bölümünden uzak olsa da bence gayet güzel bir oyun. Pg'ye ne olduğunu vs daha iyi öğrendik en azından. Yenilik olarak zaten kameraya bak kapıyı kapat muhabbeti çoğu oyuncuyu sıkmıştı.

Bir şey soracağım yaz indirimlerinde ne aldın?

Görseldekileri.

Hocam açıkçası yakın zamanda FNAF videoları izliyordum ve ilgimi çekti. Korsan oynamak istemedim. 3 ve 4'ü de almayacağım çünkü 3'ü sevmedim ve 4'te aşırı korkunç. Oynayamayacağım bir seviyede. Zaten korku oyunlarıyla aram yoktur hiç, bugüne kadar toplam 2 3 korku oyunu oynamış, 1 tanesini tek bitirmişimdir. Ben 1 ve 2'yi almak istiyorum. Madem öyle diyorsunuz alayım hemen zam gelmeden

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230714_143846.jpg
    96 KB · Görüntüleme: 105
Son 3 yıldır hiç indirim gelmemiş. İndirime girdiğinde de 2TL vs. olmuş. Yani 8TL kâr edeyim derken zam gelirse ağır zarara girersiniz.

FNAF 3 diğerlerine göre biraz daha alt seviyede ama yine de güzel bir oyun (minigameler var eğer hikayeye önem veriyorsan) FNAF 4'te aşırı korkunç bir oyun değil sadece öğrenmek gerekiyor öğrendikten sonra rahat bir şekilde oynayabilirsin. Bu arada FNAF oyunlarında yerel fiyatlandırma var dolarda büyük bir artış olmadığı sürece büyük ihtimalle çok zam yemez.

Ses kasmam gerekiyormuş 4'te. Ben zaten kulaklıkla oyun oynamayı sevmem bir de Full seste korku oyunu hayatta oynayamam FNAF 3 için bakacağım ama. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Edit: 1 ve 2'yi aldım!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…