FNAF oyununun içeriği nasıl düzenlenebilir?

Makaleler
5
Daha fazla  
Bugün Steam hesabimda en son 2 yil once oynamis oldugum FNAF 1 oyununu indirdim ve oyuna girdim. Karsima cikan manzara oyunun Remastered versiyonunu yapmam icin beni zorlar seviyedeydi. Oyunun dosyalarina bakmaya calistim fakat oyun sadece bir tane ecexutable uzantili dosyadan oluşuyordu. Sonrasında oyun motorunu araştırdım ve 3D modellemelerin 3DS Max diye bir programla yapıldığını, ardından tüm sahnelerin screenshot olarak clickteam Fusion 2.5 adında pek tercih edilmeyen basit oyun motoruna eklendigini anladım. Basit diyorum, çünkü daha önce Unity, Unreal gibi oyun motorlarını indirip incelemiştim ama clickteam Fusion 2.5 yaklaşık 85MB boyuta sahipti ve ana menüsü çok sadeydi. Hatta programda oyunları sadece executable dosyası halinde dışarı aktarma seçeneği vardı. Internette araştırdım fakat bulamadım, exe extractor programlarında da sürekli hata verdi. Bu oyunun kaynak dosyalarını ve içeriğini nasıl düzenleyebilirim? Şimdilik amacım ana menüyü daha estetik hale getirmek ve daha yüksek çözünürlüklü yapmak.

Eğer amacınız oyunu 1080p ve Fullscreen yapmak ise zaten düzenlenmiş exe. dosyası olan şu modu indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…