Steam FNAF Security Beach 19.99 dolar (885 TL)

Enes3458

Decapat
Daha fazla  
İyi bayramlar, FNAF Security Beach uzun zaman sonra indirime girmiş. En son aralık 2024'te indirime girmişti. Bana göre bu fiyat bu oyuna fazla, eğer FNAF oyunlarına karşı ilginiz yoksa bu fiyata daha güzel oyunlar var. Bu oyunu almayı düşünüyorsanız güzel fırsat olmuş. Bu oyunu alırsanız ruın adında DLC ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ruin DLC'si ama oyunun devamı olarak geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyuna değmez gidin 6 dolar ekleyin Elden Ring alın.

İyi bayramlar, FNAF Security beach uzun zaman sonra indirime girmiş. En son aralık 2024'te indirime girmişti. Bana göre bu fiyat bu oyuna fazla, eğer FNAF oyunlarına karşı ilginiz yoksa bu fiyata daha güzel oyunlar var. Bu oyunu almayı düşünüyorsanız güzel fırsat olmuş. Bu oyunu alırsanız ruın adında DLC ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ruin DLC'si ama oyunun devamı olarak geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Su oyun 885 TL etmez. Ben çok seviyorum ama maksimum ederi 300-400 TL. Serinin bence kalite olarak en iyi oyunu(güzelliği tartışılır)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı