ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben FNAF hayranı olarak 2014'den beri oynuyorum sizce yeni oyun nasıl, trailer çıktı yorumlarınızı merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de altyazıları otomatik çevir deyin Türkçe seçin öyle izleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2021
Merhaba arkadaşlar ben FNAF hayranı olarak 2014'den beri oynuyorum sizce yeni oyun nasıl, trailer çıktı yorumlarınızı merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de altyazıları otomatik çevir deyin Türkçe seçin öyle izleyin.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 26 Şubat 2021 #2 Eski hikaye gibi olamaz. Bozdular.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #3 Çok kaliteli gözüküyor umarım coop oynanabilir.
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #4 Bu da Call of Duty gibi oldu ilk 3 oyunu oynadım sonrasında hiç oynamadım bir sürü oyunu çıkmış
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 26 Şubat 2021 #5 ADANALI011 dedi: Merhaba arkadaşlar ben FNAF hayranı olarak 2014'den beri oynuyorum sizce yeni oyun nasıl, trailer çıktı yorumlarınızı merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de altyazıları otomatik çevir deyin Türkçe seçin öyle izleyin. Genişletmek için tıkla... Dün gece canlı yayında izlemiştim serbest dolaşmak iyi olmuş bence, PC'ye gelirse oynarım.
ADANALI011 dedi: Merhaba arkadaşlar ben FNAF hayranı olarak 2014'den beri oynuyorum sizce yeni oyun nasıl, trailer çıktı yorumlarınızı merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de altyazıları otomatik çevir deyin Türkçe seçin öyle izleyin. Genişletmek için tıkla... Dün gece canlı yayında izlemiştim serbest dolaşmak iyi olmuş bence, PC'ye gelirse oynarım.
Sagf Decapat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #6 Güzel aksiyon korkutucu.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2021 #7 ADANALI011 dedi: Merhaba arkadaşlar ben FNAF hayranı olarak 2014'den beri oynuyorum sizce yeni oyun nasıl, trailer çıktı yorumlarınızı merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de altyazıları otomatik çevir deyin Türkçe seçin öyle izleyin. Genişletmek için tıkla... Oyunu tadında bırakıp bi final yapsalar güzel olurdu.
ADANALI011 dedi: Merhaba arkadaşlar ben FNAF hayranı olarak 2014'den beri oynuyorum sizce yeni oyun nasıl, trailer çıktı yorumlarınızı merak ediyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de altyazıları otomatik çevir deyin Türkçe seçin öyle izleyin. Genişletmek için tıkla... Oyunu tadında bırakıp bi final yapsalar güzel olurdu.
ADANALI011 Decapat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #8 Yok be bu oyun devamı gelsin yeni farklı versiyonları. merta0567 dedi: Çok kaliteli gözüküyor umarım coop oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru söyledin inş olur.
Yok be bu oyun devamı gelsin yeni farklı versiyonları. merta0567 dedi: Çok kaliteli gözüküyor umarım coop oynanabilir. Genişletmek için tıkla... Doğru söyledin inş olur.
İ İsmet12 Centipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 122 1 Nisan 2021 #9 ForumcuGenc dedi: Eski hikaye gibi olamaz. Bozdular. Genişletmek için tıkla... Eski hikaye ile bağlantılı bir oyun yeni bir hikayesi yok.
ForumcuGenc dedi: Eski hikaye gibi olamaz. Bozdular. Genişletmek için tıkla... Eski hikaye ile bağlantılı bir oyun yeni bir hikayesi yok.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 1 Nisan 2021 #10 Grafikler baya iyi duruyor ama hikayesi iyice bozdu. Freddy nerede şimdi? İyice suyunu çıkardılar.