FNAF Security Breach Ruin DLC'si

ilakisa

Hectopat
Daha fazla  
Ruin DLC'si çok güzeldi evde olamadığım için izlemek durumunda kalmıştım ama eve geldiğim gibi yüklediğimde oyunu oynayarak tekrar bitirmiş oldum. Ayrıca kendi görüşümse ruin DLC'si Security Breach'dan daha iyi bir atmosfere sahip ve daha gerici ve korkutucu. Ama çok merak ettiğim bir şey var. Buradan sonrası spoiler içeriyor.

bildiğiniz üzere roxyi son Security Node olarak üzücü bir sahne ile devre dışı bırakıyoruz. Ama mimic ile karşılaştığımızda bize yardıma gelip mimicle dövüşüyor. Devre dışı bıraktığımız için ölmüş olması gerekmez mi, yani nasıl geri gelebildi?
Eğer bir cevabınız varsa yanıt verin çünkü ne kadar araştırsam da bu sonucu ne YouTube'da ne de Google'da bulabildim.

Bu seri de HL serisi gibi Lore'a dayalı çevresel hikaye anlatımını benimsemiş bir seri o yüzden bunda da asla tam bir hikaye elde edemiyorsun. Bir yerden sonra sinir bozucu plot hole'lar ve cevapsız sorular ile başbaşa kalıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…