Sürprizbozan FNAF Security Breach Ruin

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LEGENDEGOİST

Hectopat
Makaleler
1
16 Aralık 2021'de çıkışını yapan FNAF Security Breach 25 Temmuz'da ücretsiz olarak çıkan FNAF Security Breach Ruin adlı DLC hakkındaki görüşlerimi paylaşacağım.

1.5 sene sonra beklediğim şeyi alamadım açıkçası. Oyun tamamen bulmaca oyunu olmuş. Ana oyundaki gibi korku hissiyatını hiç almadım. Animetronikler zaten biz orada yokmuşuz gibiler. Kovalamaca kaçış saklanma daha çok beklediğim şeylerdendi. Bulmacalara gelirsek hem kolay bulmacalar koymuşlar hem de birbirini sürekli tekrarlıyorlar. Bu maske olayı da biraz absürt kaçmış. Belli bir yere kadar güzel. Sonrasında oyun sadece maske üzerine kurulmuş hissi veriyor. Ayrıca Bonnie ne olduğunu da az buçuk anladık. Oyunun bir bölümünde eğer kod ile önümüzdeki kapıyı kaldırırsak onu görebiliyoruz. Aşağıdaki videodan bakabilirsiniz.

Oyun sonuna gelirsek, açıkçası Gregory sesinin o olmadığını oyunu oynarken tahmin etmek zor değildi. Sonda daha güzel bir kovalamaca olabilirdi. Oyunun sonundan kısaca bahsedersek aslında bize güvenlik kodlarını kapatan varlığın Mimic olduğunu öğreniyoruz ve bizi kovalamaya başlıyor. Ana sonda gerçek Gregory bize yardım ediyor ve bir asansöre biniyoruz ama ondan sonra asansör düşüyor ve oyun bitiriyor. Diğer sonda ise farklı bir yönden gidip maskeyi takarsak vanessa ve Gregory'nin bir tepede oturduğunu görüyoruz.

Oyun sonuyla ilgili kafama takılan sorular var. Purple Guy'a ne oldu? Glamrock Fredy bizi kovalayan mıydı? Cassie'ye ne oldu? Yeni bir FNAF oyunu göreceğiz büyük ihtimalle. Oyuna puanım 10/6.

4 5 saatlik oyun süresi sunuyor. Farklı tarzda bir şey olmuş. O yüzden ana oyundaki gibi bir şey beklemeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Bonnie videosu.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu an elimizdeki bilgilere göre william afton öldü gibi gözüküyor freddy derken kafasız olanı diyorsan evet o freddydi cassie ana sonda öldü gregory Mimic'in onu takip etme tehlikesi yüzünden asansörü düşürdü ana sonda cassie öldü.

Oyun bende sürekli donup kalıyor ve görev yöneticisi bende açılmadığı için bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor, bu yüzden sırf bu DLC'yi deneyemiyorum.

Oyun bende sürekli donup kalıyor ve görev yöneticisi bende açılmadığı için bilgisayarı kapatıp açmam gerekiyor, bu yüzden sırf bu DLC'yi deneyemiyorum.
Optimizasyon berbat hocam. Lag ve donmalar oluyordu. İzlediğim yayıncılarda da aynı sorun vardı.

Cassie öldüğünü bende düşünüyorum. Freedy için ayağında protopyte yazıyor. Ana oyunun sonların birinde Freedy bizle gelsin diye kafasını koparıyorduk. Wiliam bence ölmez bu seriyi seri yapan o. Düşük bir olasılıkla şu da olabilir. Scoıtt son projeleri artık. Belki daha da görmeyiz.

Son düzenleme:

O bizim freddy değil büyük ihtimal teoriler iyice karıştı oyunun hangi sondan devam ettiğini tam bilemediğimiz için tam teori yapamıyoruz ama büyük ihtimal o gerçek freddy değildi william la ilgili şöyle bir teori var williamdan kalan acılar mimice geçmiş olabilir mimic willamı taklit etmeye çalışıyor zaten ama şöyle bir şey var mimici gördüğümüz için ana evren tales from the pizzaplex yani o yüzden artık ana karakter mimic olabilir ve büyük ihtimal DLC devam edecek böyle söylentiler var ve scott hala hikayeyi bizzat kendisi devam ettiriyor şu an çoğu soru cevaplanmadı yani daha çok oyun görebiliriz.

Göremeyiz filmle beraber son projeleri artık ekstradan mimic dediğiniz gibi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…