M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 Hangisini almalıyım? Darksiders hiç oynamadım fiyatları ortalama aynı.
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 779 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 5 Kasım 2023 #2 M1sterXeq dedi: Hangisini almalıyım? Darksiders hiç oynamadım fiyatları ortalama aynı. Genişletmek için tıkla... Darksiders. Ne kadar FNAF sevsemde çok tekdüze. Darksiders 2'nin müziklerini yapan Jesper Kyd bile almaya neden.
M1sterXeq dedi: Hangisini almalıyım? Darksiders hiç oynamadım fiyatları ortalama aynı. Genişletmek için tıkla... Darksiders. Ne kadar FNAF sevsemde çok tekdüze. Darksiders 2'nin müziklerini yapan Jesper Kyd bile almaya neden.
M1sterXeq Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #3 mburakkarakas dedi: Darksiders. Ne kadar FNAF sevsemde çok tekdüze. Darksiders 2'nin müziklerini yapan jesper kyd bile almaya neden. Genişletmek için tıkla... Peki hocam genesis de güzel mi ilk defa duyduğum için türü nedir nasıl bir şeydir bilmiyorum.
mburakkarakas dedi: Darksiders. Ne kadar FNAF sevsemde çok tekdüze. Darksiders 2'nin müziklerini yapan jesper kyd bile almaya neden. Genişletmek için tıkla... Peki hocam genesis de güzel mi ilk defa duyduğum için türü nedir nasıl bir şeydir bilmiyorum.
mburakkarakas Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 779 Çözümler 7 Yer Tekirdağ 5 Kasım 2023 #4 M1sterXeq dedi: Peki hocam genesis de güzel mi ilk defa duyduğum için türü nedir nasıl bir şeydir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hack and slash türünde aksiyon oyunu diyebiliriz.
M1sterXeq dedi: Peki hocam genesis de güzel mi ilk defa duyduğum için türü nedir nasıl bir şeydir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hack and slash türünde aksiyon oyunu diyebiliriz.