L LegalKID_businsss Zeptopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Kasım 2023 #1 Bende sadece, Fazbear frights ve anormaller 2. kitabı var. Ve ben bunları okudum ancak hikayeyi tam bilemediğim için anlamada zorlanıyorum?
Bende sadece, Fazbear frights ve anormaller 2. kitabı var. Ve ben bunları okudum ancak hikayeyi tam bilemediğim için anlamada zorlanıyorum?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 9 Kasım 2023 #2 Gümüş gözler üçlemesinin çizgi roman halini okursan daha iyi anlarsın.
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 Film için izliyorsanız filmde lore'a gram değinmiyorlar, ben freddy diye ayı olduğu dışında bilgim olmadan her şeyi anladım.
Film için izliyorsanız filmde lore'a gram değinmiyorlar, ben freddy diye ayı olduğu dışında bilgim olmadan her şeyi anladım.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 9 Kasım 2023 #4 Cchi dedi: Film için izliyorsanız filmde lore'a gram değinmiyorlar, ben freddy diye ayı olduğu dışında bilgim olmadan her şeyi anladım. Genişletmek için tıkla... Farklı evrende geçiyor film, kitap ve oyunlar. Hiç biri birbirinin devamı yada ipucu sağlayıcısı değil.
Cchi dedi: Film için izliyorsanız filmde lore'a gram değinmiyorlar, ben freddy diye ayı olduğu dışında bilgim olmadan her şeyi anladım. Genişletmek için tıkla... Farklı evrende geçiyor film, kitap ve oyunlar. Hiç biri birbirinin devamı yada ipucu sağlayıcısı değil.
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #5 534747 dedi: Farklı evrende geçiyor film, kitap ve oyunlar. Hiç biri birbirinin devamı yada ipucu sağlayıcısı değil. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle dedim zaten.
534747 dedi: Farklı evrende geçiyor film, kitap ve oyunlar. Hiç biri birbirinin devamı yada ipucu sağlayıcısı değil. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle dedim zaten.
L LegalKID_businsss Zeptopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Kasım 2023 #6 534747 dedi: Gümüş gözler üçlemesinin çizgi roman halini okursan daha iyi anlarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 534747 dedi: Farklı evrende geçiyor film, kitap ve oyunlar. Hiç biri birbirinin devamı yada ipucu sağlayıcısı değil. Genişletmek için tıkla... Bir dakika kitaplar ve oyunlar bağlantılı değil mi ?
534747 dedi: Gümüş gözler üçlemesinin çizgi roman halini okursan daha iyi anlarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. 534747 dedi: Farklı evrende geçiyor film, kitap ve oyunlar. Hiç biri birbirinin devamı yada ipucu sağlayıcısı değil. Genişletmek için tıkla... Bir dakika kitaplar ve oyunlar bağlantılı değil mi ?