Unleash your speed and precision with the Mini Streak RGB Tenkeyless Speed Silver keyboard. Dominate the competition and enjoy free shipping over 100EUR/USD/GBP!
fnatic.com
Bildiğiniz gibi Kailh swtichler dayanıksız. Artık çok ucuza gelmedikçe önerilmemesi tarafındayım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Silent and deadly, the Mini Streak RGB Tenkeyless Silent Red keyboard ensures quiet precision. Upgrade your gaming and enjoy free shipping over 100EUR/USD/GBP!
Görsellerde de Kailh switch kullanıldığı belirtilmiş. Bu bütçede en iyi seçeneklerden biri Dierya DK61E hala.
Eğer yön tuşlarını çok fazla kullanıyorsanız, oyun harici yazılım tarzı işlerle daha fazla uğraşacaksanız ve 2.4GHz olmasa bile Bluetooth avantajı işinize yarayacaksa DK63 de tercih edebilirsiniz. DK61E Gateron switchler kullanırken DK63, Black switchler harici TKMB switchler kullanıyor. Black switchler ise Gateron.
Silent and deadly, the Mini Streak RGB Tenkeyless Silent Red keyboard ensures quiet precision. Upgrade your gaming and enjoy free shipping over 100EUR/USD/GBP!
Amazon sayfasındaki görsellerde de Kailh switch görünmesi, biraz şaşırttı. Ben de kontrol etmiştim ve gerçekten Silent Red gösteriyor. Tabii bu fiyata Cherry MX switch bulmak biraz şüpheli, özellikle TKL iken. Satın almış birinin yorumlarını bekliyorum şahsen.