Fnatic Ministreak Cherry MX Switch'lere değil, Kailh Switch'lere sahip!

550519

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
2
Yanlış bilgi
Merhaba. Sosyal'de çokça önerilen bu Fnatic klavye ile alakalı küçük bir hata fark ettim.

Amazon sayfasında Cherry MX olarak belirtilmiş ama sitesinde Kailh olarak yazdığı görülüyor.

Amazon sitesi (dikkatlice Cherry MX yazısına bakın):

Kendi sitesi (teknik özellikler kısmına inin):

Bildiğiniz gibi Kailh swtichler dayanıksız. Artık çok ucuza gelmedikçe önerilmemesi tarafındayım. Siz ne düşünüyorsunuz?

@picl raknhocam

Son düzenleyen: Moderatör:
Fnatic'in sitesinde baktığınız model speed modeli. Amazon'da satılan ise silent. Silent olan modelde Cherry MX kullanılıyor. Bu linkten bakın:

Görsellerde de Kailh switch kullanıldığı belirtilmiş. Bu bütçede en iyi seçeneklerden biri Dierya DK61E hala.
Eğer yön tuşlarını çok fazla kullanıyorsanız, oyun harici yazılım tarzı işlerle daha fazla uğraşacaksanız ve 2.4GHz olmasa bile Bluetooth avantajı işinize yarayacaksa DK63 de tercih edebilirsiniz. DK61E Gateron switchler kullanırken DK63, Black switchler harici TKMB switchler kullanıyor. Black switchler ise Gateron.

Fnatic'in sitesinde baktığınız model speed modeli. Amazon'da satılan ise silent. Silent olan modelde Cherry MX kullanılıyor. Bu linkten bakın:
Amazon sayfasındaki görsellerde de Kailh switch görünmesi, biraz şaşırttı. Ben de kontrol etmiştim ve gerçekten Silent Red gösteriyor. Tabii bu fiyata Cherry MX switch bulmak biraz şüpheli, özellikle TKL iken. Satın almış birinin yorumlarını bekliyorum şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı