kaan_demirel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Fnatic Streak65 Mekanik Klavye bu sitede böyle bir indirimden bahsediyor, çok hakim olmadığım için piyasayı bilmiyorum uygun mudur değil midir? Tavsiye eder misiniz?
Fnatic Streak65 Mekanik Klavye bu sitede böyle bir indirimden bahsediyor, çok hakim olmadığım için piyasayı bilmiyorum uygun mudur değil midir? Tavsiye eder misiniz?
tworkie Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #2 Low profile switch galiba. Low progile seviyorsan alabilirsin. Açıkçası ben tercih etmem.
kaan_demirel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 Evet öylr tworkie dedi: Low profile switch galiba. Low progile seviyorsan alabilirsin. Açıkçası ben tercih etmem. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama fiyatı iyi geldi gibi. Emin olamadım.
Evet öylr tworkie dedi: Low profile switch galiba. Low progile seviyorsan alabilirsin. Açıkçası ben tercih etmem. Genişletmek için tıkla... Evet öyle ama fiyatı iyi geldi gibi. Emin olamadım.