DntX Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 76 14 Kasım 2021 #1 Merhaba, Corsair K60'ım var Cherry MX Speed'li olan. Klavyeye foam ve Switch lube yapmak istiyorum ama garanti dışı kalır diye korkuyorum. Garanti dışı kalır mı?
Merhaba, Corsair K60'ım var Cherry MX Speed'li olan. Klavyeye foam ve Switch lube yapmak istiyorum ama garanti dışı kalır diye korkuyorum. Garanti dışı kalır mı?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 14 Kasım 2021 #2 Lehimli switchler, lube icin lehimleri sokmen gerek. Garanti disi kalmamasina imkan yok zaten.
DntX Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 76 14 Kasım 2021 #3 221420 dedi: Lehimli Switch'ler, lube için lehimleri sokmen gerek. Garanti disi kalmamasina imkan yok zaten. 221420 dedi: Lehimli Switch'ler, lube için lehimleri sokmen gerek. Garanti disi kalmamasina imkan yok zaten. Genişletmek için tıkla... Tek foam yapsam klavyeyi açıp? Genişletmek için tıkla...
221420 dedi: Lehimli Switch'ler, lube için lehimleri sokmen gerek. Garanti disi kalmamasina imkan yok zaten. 221420 dedi: Lehimli Switch'ler, lube için lehimleri sokmen gerek. Garanti disi kalmamasina imkan yok zaten. Genişletmek için tıkla... Tek foam yapsam klavyeyi açıp? Genişletmek için tıkla...
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Kasım 2021 #4 Sadece foam için lehimleri sökmeye gerek yok. Sadece alt kasayı çıakrtıp süngerleri ekleyeceksiniz.
DntX Hectopat Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 76 14 Kasım 2021 #5 hadwiger dedi: Sadece foam için lehimleri sökmeye gerek yok. Sadece alt kasayı çıakrtıp süngerleri ekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle yapacağım zaten garanti dışı kalır mı? veya kalmasına değer mi kalacaksa?
hadwiger dedi: Sadece foam için lehimleri sökmeye gerek yok. Sadece alt kasayı çıakrtıp süngerleri ekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle yapacağım zaten garanti dışı kalır mı? veya kalmasına değer mi kalacaksa?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Kasım 2021 #6 DntX dedi: Evet, öyle yapacağım zaten garanti dışı kalır mı? veya kalmasına değer mi kalacaksa? Genişletmek için tıkla... Net bir bilgim yok ama bence garantisi bittikten sonra yapın, ne olur ne olmaz.
DntX dedi: Evet, öyle yapacağım zaten garanti dışı kalır mı? veya kalmasına değer mi kalacaksa? Genişletmek için tıkla... Net bir bilgim yok ama bence garantisi bittikten sonra yapın, ne olur ne olmaz.