Eylül ayında Hepsiburada.com üzerinden fobun satıcısından kulaklık bandı, Ekim ayında da pad satın almıştım. Ürünleri gayet güzel. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
aldınız mı? deneyimleriniz nelerBen de önceden Amazon üzerinden kulaklık mikrofon süngeri almıştım kendilerinden, ama Trendyol'dan baktığımda konumları Çanakkale gözüküyor fakat fobun.co adresinden numaralarına yazdığımda Mersin gözüküyor. Adres yüzünden güvenemedim. WhatsApp numaralarına yazdım ama henüz geri dönüş alamadım.
Aldınız mı? Deneyimleriniz neler.
kalitesi nasıl ne kadar dayanır bende skullcandy crusher için ped alıcaktım, whatsappdan yazdın merahabalar ben recep dedi sadece bidahada mesajlarıma dönüş yapmadılarEvet, yaklaşık 1 hafta içinde Aras Kargo teslim etti. WhatsApp üzerinden yazdıklarıma biraz geç dönüyorlar ama ürün elime ulaştı sonuçta.![]()
Kalitesi nasıl ne kadar dayanır bende skullcandy crusher için ped alacaktım, WhatsApp'dan yazdın merahabalar ben Recep dedi sadece bidahada mesajlarıma dönüş yapmadılar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.