Fobun.co guvenilir mi?

deaurochi

Decapat
Daha fazla  
Kulaklığım için kadife ve kumaş pad almak istiyorum. Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerde mağazaları var ama kendi sitelerinde biraz daha uygun. Ondan dolayı oradan almak istiyorum. Güvenilir mi, bilen var mı?

Eylül ayında Hepsiburada.com üzerinden Fobun satıcısından kulaklık bandı, Ekim ayında da pad satın almıştım. Ürünleri gayet güzel. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Eylül ayında Hepsiburada.com üzerinden fobun satıcısından kulaklık bandı, Ekim ayında da pad satın almıştım. Ürünleri gayet güzel. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Ben de önceden Amazon üzerinden kulaklık mikrofon süngeri almıştım kendilerinden, ama Trendyol'dan baktığımda konumları Çanakkale gözüküyor fakat fobun.co adresinden numaralarına yazdığımda Mersin gözüküyor. Adres yüzünden güvenemedim. WhatsApp numaralarına yazdım ama henüz geri dönüş alamadım.

Ben de önceden Amazon üzerinden kulaklık mikrofon süngeri almıştım kendilerinden, ama Trendyol'dan baktığımda konumları Çanakkale gözüküyor fakat fobun.co adresinden numaralarına yazdığımda Mersin gözüküyor. Adres yüzünden güvenemedim. WhatsApp numaralarına yazdım ama henüz geri dönüş alamadım.
aldınız mı? deneyimleriniz neler

Evet, yaklaşık 1 hafta içinde Aras Kargo teslim etti. WhatsApp üzerinden yazdıklarıma biraz geç dönüyorlar ama ürün elime ulaştı sonuçta.😀
kalitesi nasıl ne kadar dayanır bende skullcandy crusher için ped alıcaktım, whatsappdan yazdın merahabalar ben recep dedi sadece bidahada mesajlarıma dönüş yapmadılar

Kalitesi nasıl ne kadar dayanır bende skullcandy crusher için ped alacaktım, WhatsApp'dan yazdın merahabalar ben Recep dedi sadece bidahada mesajlarıma dönüş yapmadılar

İki farklı kulaklığa aldım: Logitech ve HyperX. Logitech'e gelen padler daha iyi gibi geldi. Pek bir şey söyleyemeyeceğim; Skullcandy'ninkiler de yüksek ihtimalle farklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı