Focal Grande Utopia EM Evo Kule Tipi Hi-Fi Hoparlör alınır mı?

f12wx

Hectopat
Bu hoparlör nasıldır? Bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi hoparlör var mı? Fiyatının hakkını verir mi?

Ürün Linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir hopörlerin fiyatı bu kadar pahalı olamaz bence, lüks araba fiyatı yani. Konuyu alacağım için açmadım zaten.

Hocam bir hopörlerin fiyatı bu kadar pahalı olamaz bence, lüks araba fiyatı yani. Konuyu alacağım için açmadım zaten.

Hocam buna ihtimal vermeyip 11K zannetmiş olabilirsiniz yani sorun değil, dalga geçecek değiliz Ama Hifi sektörünün en uçuk rakamları arasında bu zirvede değil.

Mesela şu sayfada okuyanı şoka sokacak fiyatlı örneklere bakabilirsiniz.

Listede 5 Milyon dolara speaker var. Sanırım bunu anca Forbes listesine dünyanın en zengini olarak girenler alır Mesela TR'deki vergi rekortmenleri bile almak istemez.

Son düzenleme:
Hocam 12 Milyon olduğunu gördüm ama tepkileri merak ettiğim için açtım. Bu fiyatlar ne böyle ya gerçekten maksimum ne kalite verebilir ki?

Bu hoparlör nasıldır? Bu fiyata önerebileceğiniz daha iyi hoparlör var mı? Fiyatının hakkını verir mi?

Ürün Linki

Nice uçuk fiyatlı ama kötü çalan aynı zamanda erişilebilir fiyatlı mest eden onlarca sistemde müzik dinledim, test buluşmalarına katıldım. Müziğin orijinal kayıdına en sadık şekilde yeniden oluşturulmasında kullanılacak ekipmanın fiyatı tasarım, ar-ge, marka değeri, hedef kitle vb süreçler ile oluşturulur. 5 sıfırlı bir sistem sizi bambaşka dünyalara sürükleyebilir ama yakın bir hazzı çok daha ucuz bir sistem ile de yakalayabilirsiniz. Bütçenizin sınırsız olduğunu varsaysak bile dinleme odasında test edip beğendiğiniz sistem maalesef evde bambaşka çalacak, bu kadar parayı buna mı verdim dedirtecektir. Tabii bu paraya bu hoparlörü alanın, uygun dinleme odası veya salonu olacağını da düşünmek gerekir. Kendimden örnek verirsem zamanında kurduğum 6-7bin euroluk bir sistem ile mutlu mesut yaşıyorum. Linkteki focal ile duyulan detay seslerin de en az %90ı kadarını duyabildiğimi iddia ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…