merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #1 Alttakinda 12v kondansator patlagi var kucuk ustteki yeni aldim 200 liraya ici acilmamis. 6 aylik ürün hangisini takayım?
Alttakinda 12v kondansator patlagi var kucuk ustteki yeni aldim 200 liraya ici acilmamis. 6 aylik ürün hangisini takayım?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 5 Mart 2024 #2 Kapasitörlerden birisi gidik ise takmayın. Çalışır ama ripple filtrelemesi berbat olur, ömründen ömür gider. Üsttekini kullanın.
Kapasitörlerden birisi gidik ise takmayın. Çalışır ama ripple filtrelemesi berbat olur, ömründen ömür gider. Üsttekini kullanın.
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #3 Oreki dedi: Kapasitörlerden birisi gidik ise takmayın. Çalışır ama ripple filtrelemesi berbat olur, ömründen ömür gider. Üsttekini kullanın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir ara burada fotoğraf atmistim kendin degistirirsin dediler ama PC'de anlik donma oluyor.
Oreki dedi: Kapasitörlerden birisi gidik ise takmayın. Çalışır ama ripple filtrelemesi berbat olur, ömründen ömür gider. Üsttekini kullanın. Genişletmek için tıkla... Zaten bir ara burada fotoğraf atmistim kendin degistirirsin dediler ama PC'de anlik donma oluyor.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 5 Mart 2024 #4 merto14 dedi: Zaten bir ara burada fotoğraf atmistim kendin degistirirsin dediler ama PC'de anlik donma oluyor. Genişletmek için tıkla... PCB'yi komple söküp altından iki bacağı da lehimlemek lazım takıp ama zaten yenisini almışsınız. merto14 dedi: PC'de anlik donma oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani beklenmedik bir şey değil.
merto14 dedi: Zaten bir ara burada fotoğraf atmistim kendin degistirirsin dediler ama PC'de anlik donma oluyor. Genişletmek için tıkla... PCB'yi komple söküp altından iki bacağı da lehimlemek lazım takıp ama zaten yenisini almışsınız. merto14 dedi: PC'de anlik donma oluyor. Genişletmek için tıkla... Yani beklenmedik bir şey değil.
merto14 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #5 Oreki dedi: PCB'yi komple söküp altından iki bacağı da lehimlemek lazım takıp ama zaten yenisini almışsınız. Yani beklenmedik bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Bir kere deniycektim daha da bozarim diye denemedim baska PSU yoktu ama şu an deneyebilirim. Korkum yok
Oreki dedi: PCB'yi komple söküp altından iki bacağı da lehimlemek lazım takıp ama zaten yenisini almışsınız. Yani beklenmedik bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Bir kere deniycektim daha da bozarim diye denemedim baska PSU yoktu ama şu an deneyebilirim. Korkum yok
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 5 Mart 2024 #6 merto14 dedi: Bir kere deniycektim daha da bozarim diye denemedim baska PSU yoktu ama şu an deneyebilirim. Korkum yok Genişletmek için tıkla... O halde keyfinize kalmış.
merto14 dedi: Bir kere deniycektim daha da bozarim diye denemedim baska PSU yoktu ama şu an deneyebilirim. Korkum yok Genişletmek için tıkla... O halde keyfinize kalmış.