HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.299 Çözümler 45 Yer Bursa 27 Haziran 2023 #11 tahtakapı dedi: Dost binaya yıldırım düşüyor sen PC'den bahsediyon her yağmur yagidiginda yıldırım düşüyor galiba sizin eve. Genişletmek için tıkla... 1 kere yaşadım onda da PSU rahmetli olmuştu. Yaşamadığım şey değil yani.
tahtakapı dedi: Dost binaya yıldırım düşüyor sen PC'den bahsediyon her yağmur yagidiginda yıldırım düşüyor galiba sizin eve. Genişletmek için tıkla... 1 kere yaşadım onda da PSU rahmetli olmuştu. Yaşamadığım şey değil yani.
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 27 Haziran 2023 #12 BabaProKral12 dedi: Arkadaşlar selam, bende 500W Cooler Master marka bir PSU vardı fakat bozuldu ve elimde şu an sadece 400W FOEM marka bir PSU kaldı. 2 3 ay kullansam bir sıkıntı yaratır mı idare eder mi? Genişletmek için tıkla... 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar.
BabaProKral12 dedi: Arkadaşlar selam, bende 500W Cooler Master marka bir PSU vardı fakat bozuldu ve elimde şu an sadece 400W FOEM marka bir PSU kaldı. 2 3 ay kullansam bir sıkıntı yaratır mı idare eder mi? Genişletmek için tıkla... 3 senedir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar.