Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #11 EgeTalhaTR06 dedi: @Paper.C Hayırrr çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yapacak bir şey yok ben siz ekran deyince normal ekran sandım sizinki laptopmuş.
EgeTalhaTR06 dedi: @Paper.C Hayırrr çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yapacak bir şey yok ben siz ekran deyince normal ekran sandım sizinki laptopmuş.
EgeTalhaTR06 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Cyborg 15 A13v Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #12 Paper.C dedi: Vallahi hocam yapacak bir şey yok ben siz ekran deyince normal ekran sandım sizinki laptopmuş. Genişletmek için tıkla... Bunu söylemeyi unutmuşum özür dilerim.
Paper.C dedi: Vallahi hocam yapacak bir şey yok ben siz ekran deyince normal ekran sandım sizinki laptopmuş. Genişletmek için tıkla... Bunu söylemeyi unutmuşum özür dilerim.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #13 EgeTalhaTR06 dedi: Bunu söylemeyi unutmuşum özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Ne özürü hocam estağfurullah bundan sonra ekranınızı dikkatli kullanın o yeter
EgeTalhaTR06 dedi: Bunu söylemeyi unutmuşum özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Ne özürü hocam estağfurullah bundan sonra ekranınızı dikkatli kullanın o yeter
EgeTalhaTR06 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Cyborg 15 A13v Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #14 Paper.C dedi: Ne özürü hocam estağfurullah bundan sonra ekranınızı dikkatli kullanın o yeter Genişletmek için tıkla... Kardeşim yanıma geldi özür diliyor
Paper.C dedi: Ne özürü hocam estağfurullah bundan sonra ekranınızı dikkatli kullanın o yeter Genişletmek için tıkla... Kardeşim yanıma geldi özür diliyor
Yiğit Ali karagöz Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #15 Benim monitörüm yanlışlıkla yumruk atmam sonucu kılırmıştı çatlamıştı ortadan yaptırması 0 fiyatından daha pahalıydı yenisini aldık.
Benim monitörüm yanlışlıkla yumruk atmam sonucu kılırmıştı çatlamıştı ortadan yaptırması 0 fiyatından daha pahalıydı yenisini aldık.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #16 Monitor çalışıyor ise sakın deneme fön yöntemini. Sonra hepten gitme ihtimali var.
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #17 EgeTalhaTR06 dedi: Kardeşim yanıma geldi özür diliyor Genişletmek için tıkla... Sabaha kadar boks hocam acımayın
EgeTalhaTR06 dedi: Kardeşim yanıma geldi özür diliyor Genişletmek için tıkla... Sabaha kadar boks hocam acımayın
sevenbatuemir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 452 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Core i7 RTX 3060 Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #18 EgeTalhaTR06 dedi: @Paper.C Hayırrr çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Monitör ile kullanabilirsiniz hocam
EgeTalhaTR06 dedi: @Paper.C Hayırrr çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Monitör ile kullanabilirsiniz hocam