B batuhan3707 Hectopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 419 Çözümler 1 23 Kasım 2019 #1 Hızlı üfleyen, sıcaklık ayarı olan bir fön makinesi istiyorum. Bir de saçın elektrikleşmemesi için iyon özellikli makineler varmış sanırım. O özelliği varsa da iyi olur. Var mı böyle bir fön makinesi öneriniz?
Hızlı üfleyen, sıcaklık ayarı olan bir fön makinesi istiyorum. Bir de saçın elektrikleşmemesi için iyon özellikli makineler varmış sanırım. O özelliği varsa da iyi olur. Var mı böyle bir fön makinesi öneriniz?
S Silinen üye 94679 Ziyaretçi 23 Kasım 2019 #2 Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi Fiyatı Fiyatına göre kullanışlı olduğunu düşünüyorum. İki farklı hız kademesi ve üç farklı sıcaklık kademesine sahip.
Powertec Tr 901 Saç Kurutma Fön Makinesi Fiyatı Fiyatına göre kullanışlı olduğunu düşünüyorum. İki farklı hız kademesi ve üç farklı sıcaklık kademesine sahip.
Internet Explorer Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 250 Çözümler 2 Yer Kuşadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #3 Arkadaşın önerdiğinin bir benzerini geçen hafta 155 TL ye aldım alacaksanız acele etseniz iyi olur.
S Silinen üye 94679 Ziyaretçi 23 Kasım 2019 #4 Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi Fiyatı Şu model bir tık daha yeni sanırım, yakın fiyatlar. Almışken bunun da iyisini bulursanız aynı markanın, daha iyisini almanızı öneririm.
Powertec TR-601 2500 W Profesyonel Fön Makinesi Fiyatı Şu model bir tık daha yeni sanırım, yakın fiyatlar. Almışken bunun da iyisini bulursanız aynı markanın, daha iyisini almanızı öneririm.