MehmetcanGuner89 Kilopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar Folder Lock 7.6 sürümünü kullanıyorum. Programı satın aldım, fakat şifreyi doğru girdiğim halde yanlış girdiniz diyor ne yapmam lazım ?
Arkadaşlar Folder Lock 7.6 sürümünü kullanıyorum. Programı satın aldım, fakat şifreyi doğru girdiğim halde yanlış girdiniz diyor ne yapmam lazım ?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 21 Haziran 2016 #2 İlk girdiğiniz şifre olduğundan emin olun. Caps Lock açık kapalı mı dikkat edin.
MehmetcanGuner89 Kilopat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 633 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #3 THE_MILLER dedi: İlk girdiğiniz şifre olduğundan emin olun. Caps Lock açık kapalı mı dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Eminim ama olmuyor.
THE_MILLER dedi: İlk girdiğiniz şifre olduğundan emin olun. Caps Lock açık kapalı mı dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Eminim ama olmuyor.