W win98 Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 970 Çözümler 1 1 Şubat 2019 #1 Benim telefonun oldukça eski ve kablosuz şarj adında bir özellik yok link içindeki kabloyu alırsam kullanabilir miyim? Link: FONKEN mikro USB Kablosu Manyetik Kablo 3A Hızlı Şarj 1 m 2 m Android Cep Hızlı Şarj Mıknatıs Kablosu Toz Fişi telefonu Veri Kablosu US $0.81 44% OFF|FONKEN Micro USB Cable Magnetic Cable 3A Fast Charge 1m 2m Android Mobile Quick Charging Magnet Cord Dust Plug Phone Data Cord-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019
Benim telefonun oldukça eski ve kablosuz şarj adında bir özellik yok link içindeki kabloyu alırsam kullanabilir miyim? Link: FONKEN mikro USB Kablosu Manyetik Kablo 3A Hızlı Şarj 1 m 2 m Android Cep Hızlı Şarj Mıknatıs Kablosu Toz Fişi telefonu Veri Kablosu US $0.81 44% OFF|FONKEN Micro USB Cable Magnetic Cable 3A Fast Charge 1m 2m Android Mobile Quick Charging Magnet Cord Dust Plug Phone Data Cord-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.469 Makaleler 12 Çözümler 3 3 Şubat 2019 #2 Bu ürün kablosuz şarj yapmıyor, sadece şarj kablosundaki mıknatıs ile kolay takılmasını sağlıyor. Ürünü micro USB ya da Type C olan cihazlarla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünün Ugreen markalısı var onu almanızı tavsiye ederim. US $1.32 29% OFF|Ugreen Magnetic USB Cable Fast Charging USB Type C Cable Magnet Charger Data Charge Micro USB Cable Mobile Phone Cable USB Cord-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Bu ürün kablosuz şarj yapmıyor, sadece şarj kablosundaki mıknatıs ile kolay takılmasını sağlıyor. Ürünü micro USB ya da Type C olan cihazlarla kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünün Ugreen markalısı var onu almanızı tavsiye ederim. US $1.32 29% OFF|Ugreen Magnetic USB Cable Fast Charging USB Type C Cable Magnet Charger Data Charge Micro USB Cable Mobile Phone Cable USB Cord-in Mobile Phone Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
W win98 Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 970 Çözümler 1 3 Şubat 2019 #3 Teşekkürler hocam ancak cahillik işte.Siparişi bu sabah verdim sizce iptal mi etmeliyim.