nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Fonksiyonları hiç bilmiyorum matematik çözebilir miyim?
Brandenburg Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 147 Çözümler 4 13 Mart 2023 #2 nuggle dedi: Fonksiyonları hiç bilmiyorum matematik çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Matematiğin temeli fonksiyondur. Parabol, analitik geometri, limit, türev, integral. Bunların hepsi fonksiyon üzerine kurulu.
nuggle dedi: Fonksiyonları hiç bilmiyorum matematik çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Matematiğin temeli fonksiyondur. Parabol, analitik geometri, limit, türev, integral. Bunların hepsi fonksiyon üzerine kurulu.
Windows Adam Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 2.637 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #3 Yapamazsın.
nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #4 Brandenburg dedi: Matematiğin temeli fonksiyondur. Parabol, analitik geometri, limit, türev, integral. Bunların hepsi fonksiyon üzerine kurulu. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu fonksiyonları kaç günde bitirebilirim?
Brandenburg dedi: Matematiğin temeli fonksiyondur. Parabol, analitik geometri, limit, türev, integral. Bunların hepsi fonksiyon üzerine kurulu. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bu fonksiyonları kaç günde bitirebilirim?