S Shuttesh Megapat Katılım 7 Mart 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2019 #11 C#:Panoya kopyala private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) { harfyazdir(sender,e); } bu şekilde hata veriyor hata mesajı: "Hata CS1501 'harfyazdir' yöntemi için hiçbir aşırı yükleme 2 bağımsız değişken almaz "
C#:Panoya kopyala private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) { harfyazdir(sender,e); } bu şekilde hata veriyor hata mesajı: "Hata CS1501 'harfyazdir' yöntemi için hiçbir aşırı yükleme 2 bağımsız değişken almaz "
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 27 Mayıs 2019 #12 sirPw dedi: İstersen şu kaynaklara bir bak. Hayırlı geceler Java Programlama Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Sıfırdan Java (Eskiden Yeniye) Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Java, Programlamaya Giriş Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Neden bu kaynaklara bakayım? Yanlış bir şey mi söyledim? Sanki yanlış bir şey söylemişim de doğrusunu bana öğretmek için kaynak gönderiyormuşsunuz gibi hissettim. Benim kaynaklarım da bunlar. Mimar Aslan | Agile Coach, Senior Java/DevOps Developer, MSc.Computer Eng.| Udemy Mimar Aslan is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Mimar Aslan www.udemy.com Yazılımcılığın Sırları Hayallerini kodlayabilen herkes iyi yazılımcıdır. (Mimar Aslan) yazilimciliginsirlari.com Java Brains Free Java and JavaScript Courses and Tutorials www.youtube.com Shuttesh dedi: C#:Panoya kopyala private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) { harfyazdir(sender,e); } bu şekilde hata veriyor hata mesajı: "Hata CS1501 'harfyazdir' yöntemi için hiçbir aşırı yükleme 2 bağımsız değişken almaz " Genişletmek için tıkla... O zaman metot çağırmayın direk şöyle yapın. C#:Panoya kopyala private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) { if (char.IsDigit(e.KeyChar)) { e.Handled = true; } } Son düzenleme: 27 Mayıs 2019
sirPw dedi: İstersen şu kaynaklara bir bak. Hayırlı geceler Java Programlama Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Sıfırdan Java (Eskiden Yeniye) Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Java, Programlamaya Giriş Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın. www.youtube.com Genişletmek için tıkla... Neden bu kaynaklara bakayım? Yanlış bir şey mi söyledim? Sanki yanlış bir şey söylemişim de doğrusunu bana öğretmek için kaynak gönderiyormuşsunuz gibi hissettim. Benim kaynaklarım da bunlar. Mimar Aslan | Agile Coach, Senior Java/DevOps Developer, MSc.Computer Eng.| Udemy Mimar Aslan is a Udemy instructor with educational courses available for enrollment. Check out the latest courses taught by Mimar Aslan www.udemy.com Yazılımcılığın Sırları Hayallerini kodlayabilen herkes iyi yazılımcıdır. (Mimar Aslan) yazilimciliginsirlari.com Java Brains Free Java and JavaScript Courses and Tutorials www.youtube.com Shuttesh dedi: C#:Panoya kopyala private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) { harfyazdir(sender,e); } bu şekilde hata veriyor hata mesajı: "Hata CS1501 'harfyazdir' yöntemi için hiçbir aşırı yükleme 2 bağımsız değişken almaz " Genişletmek için tıkla... O zaman metot çağırmayın direk şöyle yapın. C#:Panoya kopyala private void textBox1_KeyPress(object sender, KeyPressEventArgs e) { if (char.IsDigit(e.KeyChar)) { e.Handled = true; } }