ArdQAG Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #1 Merhaba 10. sınıfım mikro orijinal TYT matematik kitabının yanında fonksiyonlar için fasikül alınır mı? Yoksa şu an çok mu erken. Fonksiyonları sağlam tutmak istiyorum. Sayısal seçeceğim.
Merhaba 10. sınıfım mikro orijinal TYT matematik kitabının yanında fonksiyonlar için fasikül alınır mı? Yoksa şu an çok mu erken. Fonksiyonları sağlam tutmak istiyorum. Sayısal seçeceğim.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #2 Orta bir kaynak ise alınır, değilse de o seviyede bir şey öneririm. Sağlam tutmak önemli evet.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #3 Bence hic fena olmaz. 11. sinifta polinomlara gececeksiniz zaten.
ArdQAG Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #4 Culoksi dedi: Orta bir kaynak ise alınır, değilse de o seviyede bir şey öneririm. Sağlam tutmak önemli evet. Genişletmek için tıkla... Acil ile çap güzel midir?
Culoksi dedi: Orta bir kaynak ise alınır, değilse de o seviyede bir şey öneririm. Sağlam tutmak önemli evet. Genişletmek için tıkla... Acil ile çap güzel midir?
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2024 #5 Acil kullanmıştım hazırlanırken. Güzeldi.
8 858729 Zeptopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 63 20 Kasım 2024 #6 ArdQAG dedi: Acil ile çap güzel midir? Genişletmek için tıkla... Acil daha güzeldir. Çap biraz daha okul müfredatına göre, Acil daha çok sınava göre. Ona göre seçiminizi yapabilirsiniz.
ArdQAG dedi: Acil ile çap güzel midir? Genişletmek için tıkla... Acil daha güzeldir. Çap biraz daha okul müfredatına göre, Acil daha çok sınava göre. Ona göre seçiminizi yapabilirsiniz.
YKSKURTULDUK Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 771 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2024 #7 ArdQAG dedi: Merhaba 10. sınıfım mikro orijinal TYT matematik kitabının yanında fonksiyonlar için fasikül alınır mı? Yoksa şu an çok mu erken. Fonksiyonları sağlam tutmak istiyorum. Sayısal seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence alın çok mantıklı. Fasikül olarak da kesinlikle acil ya da apotemi öneririm ama apotemi aşırı zor bir kaynaktır.
ArdQAG dedi: Merhaba 10. sınıfım mikro orijinal TYT matematik kitabının yanında fonksiyonlar için fasikül alınır mı? Yoksa şu an çok mu erken. Fonksiyonları sağlam tutmak istiyorum. Sayısal seçeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence alın çok mantıklı. Fasikül olarak da kesinlikle acil ya da apotemi öneririm ama apotemi aşırı zor bir kaynaktır.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.171 Çözümler 1 24 Kasım 2024 #8 Culoksi dedi: Orta bir kaynak ise alınır, değilse de o seviyede bir şey öneririm. Sağlam tutmak önemli evet. Genişletmek için tıkla... Barış'ın fonksiyonlar fasikülü buna dahil mi?
Culoksi dedi: Orta bir kaynak ise alınır, değilse de o seviyede bir şey öneririm. Sağlam tutmak önemli evet. Genişletmek için tıkla... Barış'ın fonksiyonlar fasikülü buna dahil mi?