MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ağustos 2024 #1 Merhaba, fonksiyonlar konusunu sağlamlaştırmak adına fasikul cozmeyi dusunuyorum. Konu anlatımlı olmasina gerek yok, Eyüp B. kanalından ilgili konu anlatimlarini izleyeceğim. Kolaydan zora doğru giden bir fasikul olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2024
Merhaba, fonksiyonlar konusunu sağlamlaştırmak adına fasikul cozmeyi dusunuyorum. Konu anlatımlı olmasina gerek yok, Eyüp B. kanalından ilgili konu anlatimlarini izleyeceğim. Kolaydan zora doğru giden bir fasikul olursa sevinirim.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 Apotemi alıp konu anlatımlarını atlayabilirsin.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Ağustos 2024 #3 Leozihm dedi: Apotemi alıp konu anlatımlarını atlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Apotemiyi zor diye duymuştum ama deneyeyim.
Leozihm dedi: Apotemi alıp konu anlatımlarını atlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Apotemiyi zor diye duymuştum ama deneyeyim.
Leozihm Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #4 MarkusRuhl dedi: Apotemiyi zor diye duymuştum ama deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Biraz zordur video cozumunden baka baka yaparsın.
MarkusRuhl dedi: Apotemiyi zor diye duymuştum ama deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Biraz zordur video cozumunden baka baka yaparsın.