kaanzzz Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 181 Çözümler 1 19 Ocak 2025 #1 Fonksiyonlar temelimi arttırmak için fasikül almak istiyorum. Fonksiyon temelim var, ona göre önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2025
Fonksiyonlar temelimi arttırmak için fasikül almak istiyorum. Fonksiyon temelim var, ona göre önerirseniz sevinirim.
Dante_Alighieri Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 kaanzzz dedi: Fonksiyonlar temelimi arttırmak için fasikül almak istiyorum. Fonksiyon temelim var, ona göre önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Apotemi iyidir. Örnekleri ve soruları güzel. Soruların bir kısmı zor olsa da video çözüm izlesen bile gelişirsin.
kaanzzz dedi: Fonksiyonlar temelimi arttırmak için fasikül almak istiyorum. Fonksiyon temelim var, ona göre önerirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Apotemi iyidir. Örnekleri ve soruları güzel. Soruların bir kısmı zor olsa da video çözüm izlesen bile gelişirsin.