Fonskiyon bilmeden AYT matematik yapılır mı?

enverpasaaxx

Femtopat
Daha fazla  
Fonksiyonları cidden hiç anlayamıyorum maalesef. TYT fonksiyonu bile çok zor geliyor. Çevremde herkes fonskiyon AYT matematiğin temelidir o olmadan hiçbir şey yapamazsın tarzında laflar söylüyor. EA olarak AYT mat hedefim sadece 10-13 net arası fonskiyon bilmeden bu mümkün mü? Hangi konulara yogunlasmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ilk 12 konuyla o netleri yapabilirsiniz ama hepsini yapmanız lazım fonksiyonlar da aslında düşündüğünüz kadar zor değil.

Ayni zamanda bunların içinde pkob gibi zor konular ve sadece fonksiyon da var yani fonksiyonsuz zor.

Pko yapabiliyorum o kolay geliyor ama fonskiyonda tikaniyorum rehber matematikden dinliyorum daha temelden alan bildiğiniz bı hoca varmı

Pko yapabiliyorum o kolay geliyor ama fonskiyonda tikaniyorum rehber matematikden dinliyorum daha temelden alan bildiğiniz bir hoca var mı?

Hocam o hoca temelin temeli belki bıyıklı matematik olabilir. Şahsen ben rehber matematikten anlamayıp Eyüp b. Den anlıyorum belki ona da bakabilirsiniz.

Hocam o hoca temelin temeli belki bıyıklı matematik olabilir. Şahsen ben rehber matematikten anlamayıp Eyüp b. Den anlıyorum belki ona da bakabilirsiniz.
Tamam hocam sağolun Eyüp b hocamızı denicem bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…