Bu fontu bulacak babayiğit aranıyor!
Bulan kişi hangi font bulma sitesinden bulduğunu da yazarsa çok makbule geçer. Hatta şöyle bir ricam daha olacak, fontu bulunca font bulma sitesindeki ekran görüntüsünü atar mısınız?
Identify fonts with our font finder tool using an image or photo. Upload an image, and we’ll search our collection of over 133,000 fonts for the best match.
Identify fonts with our font finder tool using an image or photo. Upload an image, and we’ll search our collection of over 133,000 fonts for the best match.
Beyler çok teşekkür ederim font ismi için. Ama ben bu fonttan çok, fontu neden bulamadığıma takıldım. Biri şu fontu bulabilcek bi font bulma sitesi linki ve ss'si atabilir mi? İçime dert oldu.
Beyler çok teşekkür ederim font ismi için. Ama ben bu fonttan çok, fontu neden bulamadığıma takıldım. Biri şu fontu bulabilcek bi font bulma sitesi linki ve ss'si atabilir mi? İçime dert oldu.
Dostum Öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim. Sorun şu ki ben font çoktan indirdim ama bunu hiçbir bir font bulma Sitesi bulamadı.
Benim takıldığım nokta bu bu fontu Bulup gösterebilecek bir font bulma Sitesi yok mu?