FocuS1 Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Buradada gösterdiğim gibi bu ":" işaret kare gözüküyor ve yazılar daha kalın gözüküyor. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 9,2 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 8 Mart 2021 #2 Denetim Masası'nı açıp üstteki çubuğa bunu yapıştırın: Kod:Panoya kopyala Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Yazı Tipleri\Yazı tipi ayarları "Varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükle" deyin. Artı 0 Eksi
Denetim Masası'nı açıp üstteki çubuğa bunu yapıştırın: Kod:Panoya kopyala Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Yazı Tipleri\Yazı tipi ayarları "Varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükle" deyin.
KS KS FocuS1 Femtopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 Ali Pınar dedi: Denetim Masası'nı açıp üstteki çubuğa bunu yapıştırın: Kod:Panoya kopyala Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Yazı Tipleri\Yazı tipi ayarları "Varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükle" deyin. Eki Görüntüle 912217 Genişletmek için tıkla... denedim hala aynı hatta böyle de gözüküyor Dosya Ekleri Screenshot_2.png 9,2 KB · Görüntüleme: 41 Artı 0 Eksi
Ali Pınar dedi: Denetim Masası'nı açıp üstteki çubuğa bunu yapıştırın: Kod:Panoya kopyala Denetim Masası\Görünüm ve Kişiselleştirme\Yazı Tipleri\Yazı tipi ayarları "Varsayılan yazı tipi ayarlarını geri yükle" deyin. Eki Görüntüle 912217 Genişletmek için tıkla... denedim hala aynı hatta böyle de gözüküyor