BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 6 Mayıs 2022 #1 Bu fontun adını biliyor musunuz? Ben bulamadım bu fontu. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2022
Dans eden noodle Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 351 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #2 Bende denedim ama bulamadım. Özel bir font olabilir. En iyi eşleşme MBF Futurist Edge Regular oldu.
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 6 Mayıs 2022 #3 Castron Bold olabilir. CastronBold font
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 6 Mayıs 2022 #4 223481 dedi: Castron Bold olabilir. CastronBold font Genişletmek için tıkla... Bu olamaz "T" ve "I" harfi birbirlerine benzemiyor. Dans eden noodle dedi: Bende denedim ama bulamadım. Özel bir font olabilir. En iyi eşleşme mbf futurist Edge regular oldu. Genişletmek için tıkla... Font kesik kesik hep. Son düzenleme: 6 Mayıs 2022
223481 dedi: Castron Bold olabilir. CastronBold font Genişletmek için tıkla... Bu olamaz "T" ve "I" harfi birbirlerine benzemiyor. Dans eden noodle dedi: Bende denedim ama bulamadım. Özel bir font olabilir. En iyi eşleşme mbf futurist Edge regular oldu. Genişletmek için tıkla... Font kesik kesik hep.
Dans eden noodle Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 351 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #5 BatuRyz dedi: Bu olamaz "T" ve "I" harfi birbirlerine benzemiyor. Font kesik kesik hep. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum üzgünüm. Bildiğim tüm font bulma sitelerini denedim ama tam sonuç veren yok.
BatuRyz dedi: Bu olamaz "T" ve "I" harfi birbirlerine benzemiyor. Font kesik kesik hep. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum üzgünüm. Bildiğim tüm font bulma sitelerini denedim ama tam sonuç veren yok.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 6 Mayıs 2022 #6 Dans eden noodle dedi: Hocam bilmiyorum üzgünüm. Bildiğim tüm font bulma sitelerini denedim ama tam sonuç veren yok. Genişletmek için tıkla... Heralde özel yapılmış.
Dans eden noodle dedi: Hocam bilmiyorum üzgünüm. Bildiğim tüm font bulma sitelerini denedim ama tam sonuç veren yok. Genişletmek için tıkla... Heralde özel yapılmış.