Çözüldü Footbal Manager 2024 yama nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CRoxY33

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Football Manager 2024 için full paket yama indirdim. Oyuna ekledim, dosyaları "data" klasörüne attım. Yeni kariyer oluştururken dosyalar listede görünüyor ancak oyunu başlattığımda ne güncel oyuncular ne logolar ne de yüzler gözüküyor. Sizce nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yüz = Football Manager 2024/graphics/faces içerisine
Logo paketi = Football Manager 2024/graphics içerisine
Stadyum Paketi = Football Manager 2024/graphics/stadiums içerisine
Forma Paketi = Football Manager 2024/graphics/kits içerisine

Olmayan klasör isimlerini kendiniz oluşturabilirsiniz.
Kadroları editor data klasörüne, logoları logos, yüzleri faces klasörüne yani hepsini ilgili klasöre atman lazım. Yeni kariyer oluştururken de ona göre seçmen gerek. Ayarlardan da tercihler > arayüz >skin değişikliklerinde önbelleği temizle diyip önbelleği temizle, sonra skin yeniden yüklenince tekrar yükle seçeneğini işaretle ve skin'i yeniden yükle.

Kadroları editor data klasörüne, logoları logos, yüzleri faces klasörüne yani hepsini ilgili klasöre atman lazım. Yeni kariyer oluştururken de ona göre seçmen gerek. Ayarlardan da tercihler > arayüz >skin değişikliklerinde önbelleği temizle deyip önbelleği temizle, sonra skin yeniden yüklenince tekrar yükle seçeneğini işaretle ve Skin'i yeniden yükle.

Ama kadrolarda çalışmıyor hepsi birden editorde olduğu için mi?

Ama kadrolarda çalışmıyor hepsi birden editorde olduğu için mi?
Güncel oyuncular yok yani

Yüz = Football Manager 2024/graphics/faces içerisine
Logo paketi = Football Manager 2024/graphics içerisine
Stadyum Paketi = Football Manager 2024/graphics/stadiums içerisine
Forma Paketi = Football Manager 2024/graphics/kits içerisine

Olmayan klasör isimlerini kendiniz oluşturabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı