Football Manager 2020 in-game editör

İşletim sistemi
Windows 10

Ali_Gkts

Kilopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games üzerinden ücretsiz edinmiştim editör DLC olarak satılıyormuş (önceki oyunlarını oynamadığım için bilmiyorum) harici editör lisansları malum kur yüzünden çok pahalı oyun içi editörü satın almak istiyorum. Fakat Epic'den satıştan kaldırılmış tekrar satışa çıkma ihtimali var mı veya farklı bir yerden satın alma şansım var mı? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundayken sağ üstte indirilenler seçeneği var tıkla oraya mağazaya atacak seni oradan satın alabilirsin satıştan kalksa bile oyun içinde indirilenler bölümünde her zaman durur.

Oyundayken sağ üstte indirilenler seçeneği var tıkla oraya mağazaya atacak seni oradan satın alabilirsin satıştan kalksa bile oyun içinde indirilenler bölümünde her zaman durur.
Normal Epic mağazasında şatışta olmadığı için emin olamamıştım o ekrandan alıcaktım normalde ücreti görünmüyor acaba ne kadar bi ücrete satın alabiliyoruz bilginiz var mı ?

Düzeltme:
Malesef o ekranda da satın alıma kapatmışlar sanırım artık açılırsa tekrar satışa kısmet diyelim.

Son düzenleme:
19 veya 20 TL gibi bir fiyatı vardı zaten fiyat sabittir oyun içi editörlerde önceki serileri Steam'dan aldığım için yine aynı şekilde indirilenler bölümünden almıştım Epic Games'den FM 2020 ücretsizdi biliyorsun bir ara oradan aldım yine aynı şekilde indirilenler bölümünden satın almıştım yalnız satın alıma kapatılmaz ebedidir örnek FM 2015 bile olsa indirilenler bölümünden yine satın alınır.

Biliyorum oyun içerisinden satın al diyip ödeme kısmında kart bilgilerini girip ödeme yapıyorum fakat fotoğraftaki gibi hata veriyor, daha sonra tekrar denerim olmazsa bu oyuna bataklık gibi diyorlardı haklılarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…