Football Manager 2020 kolay mod var mı?

Yer
Konya
Daha fazla  
Bu oyunu daha önce başkasının bilgisayarında deneyimleme şansım oldu. Halihazırda ücretsiz olmuşken alayım dedim. Fakat oyun çok fazla detaylı geldi bana. Her oyuncuyla ayrı ayrı ilgilenmesi maçlara daha detaylı hazırlanıyor olması falan ve daha sayamadığım birçok detayları var. Bu kadar detay beni boğuyor ve bana oldukça zor geliyor. Bu oyunun daha basite indirgenmiş kolay modu falan var mı?

Mobil tarafı basitleştirilmiş bir şekilde sunuluyor ilk mobil oynayıp sonra geçersen senin için daha kolay olabilir.

Oyunun kendisi zaten detaylarında olduğu için sizi başta yoracaktır. Ama tamamıyla okumaya dayalı bir oyun. Yani oyuna başlarken devam etmeden seçenekleri menüleri gezerek zaman geçirebilirsiniz.

Ayrıca antrenmanları yardımcınıza bırakmanızı öneririm.

Şimdi baktım da mobil olanı da ücretliymiş. Öyle yada böyle bir şekilde bu zorluğa alışmam gerekiyor yani. Biraz şans vereyim bakalım umarım alışmam zor olmaz. Yoksa Soccar Managar 2020'ye devam edeceğim.
Yardımcı, işleri olması gerektiği gibi yapıyor mu yoksa onu da denetlemek kontrol etmek gerekiyor mu?

Sorumluluklar sekmesinde bütün işleri ayarlamasını siz yapıyorsunuz. Sonra takip edebilirsiniz.

Football Manager varken soccer Manager'ı oynamanızı tavsiye etmem. Arada ciddi bir kalite farkı var.

Muhakkak arada ciddi fark vardır. Ama dediğim gibi bahsettiğim şekilde kolay mod yoksa bu şekilde oynayarak biraz şans vereyim. Eğer halen beni kendine bağlayamazsa farklı oyunlara bakarım. Kolay mod olmaması için hak veriyorum sonuçta bu oyunun amacı bu fakat herkes alışamıyor.
Sorumluluklar sekmesinde bütün işleri ayarlamasını siz yapıyorsunuz. Sonra takip edebilirsiniz.
Dediğin ayara bir bakayım hocam, öyle deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…