Football Manager 2022 transfer nasıl yapılır?

bart1969

Hectopat
Daha fazla  
FM 2022'yi ik defa oynuyorum. Oyunu, en zayıf menajerle işsiz olarak açtıktan sonra, zayıf bir klüpte işe başladım.
Eski serilerde oyuncuya sağ tıklayıp "teklif yap" ve "kontrat imzala" demek yetiyordu. Ama sağ tık menüde bu iki seçenek yok. Oyuncu sayfalarında veya klüp sayfalarında da bunlar yok. Üstelik oyuncu aratma ekranında sözleşmesi biten oyuncularda bile satın almak veya kiralamakla ile ilgili en ufak bir seçenek yok.

FM22'de 210 saatim var. Bu tarz bir sorun yaşamadım. Acaba oyuna başlandığında transfere izin verme seçeneğini mi işaretlediniz? Belki göreve başladığınız kulüpte transfer yasağı vs. de olabilir.

Oyuna başladığın derken oyunun ilk açılışında öyle bir ayar mı var? Klüpte transfer yasağı olması sağ tıktan transfer seçeneklerini siler mi? Klüpte bir yasak yok diye biliyorum. Oyun kurulumu ve oyuncu aratma ekran görüntülerim. Kurulumda transfer yapma diye bir şey yok anladığım. Ve sağ tuş normalde böyle mi gözükmeli?

Dosya Ekleri

• 1648132001410.png
    112,8 KB · Görüntüleme: 643
  • 1648132257734.png
    304,7 KB · Görüntüleme: 574
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…