Football Manager 2024 daha fazla indirime girer mi?

Lost_32

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Football Manager 2024 oyununu oynamak istiyorum. Şu an Epic'te indirime girmiş. Biraz daha indirime girer mi? Şu an oradan almam mantıklı mı ya da daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, item satış gibi sitelerde paylaşımlı hesapları daha ucuza satıyorlar. Oralara göz atabilirsin. Aynı guard'lı hesaplar, Discord'da 7-8 TL'ye falan satılıyor diye biliyorum.

Hocam, item satış gibi sitelerde paylaşımlı hesapları daha ucuza satıyorlar. Oralara göz atabilirsin. Aynı guard'lı hesaplar, Discord'da 7-8 TL'ye falan satılıyor diye biliyorum.
Peki güvenilir midir orası hiç bilmiyorum orayı çünkü

Peki güvenilir midir orası hiç bilmiyorum orayı çünkü
Güvenilirdir hocam. Sadece offline oynayabiliyorsunuz, ama forumda yasak olmasa Discord sunucularının davetini gönderirdim, ama.

Aktif bir admin varsa, satıcı sordu, arkadaş onu göndermemde herhangi bir sakınca var mıdır?

Sağ olun dediğiniz yere bir bakacağım.

Arkadaşlar varmi başka önerisi olan itemsatış üzerinden almakta biraz tedirgin oldum. Şuan epicte te indirimde fm24 almak mantıklı mı hala emin olamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…