Uplay C diskine kuruluydu, oyun da D'ye (C SSD, D HDD) belki bundan kaynaklıdır diye D'ye taşıdım oyunu. Ama nafile.
Olmazsa olmazımız yönetici olarak çalıştırdım.
Dosya bütünlüğünü doğruladım.
Uplay'i yeniden kurdum.
Hata raporu vermiyor. Bi ara başlatma hatası vermedi fakat loading screenda takıldı.(küçük ekranda yani oyun hiç açılmadı DirectX'i yükledi ama yok ondan sonra sadece yükleniyorda kaldı.)
Şimdiden ilgi için teşekkürler.
Oyun iyi ki bir bedava oldu ya. Eski oyuncular için üzülüyorum. Soruna gelirsek bence oyunu bir daha daha sorunsuz bir işletim sisteminde ve daha önce sorun yaşatmayan bir diske yükleyin.
@Vladimir KESHENKOV oyun ücretsiz olması dediğiniz gibi kalite bakımından düşüş sağlıyacak
İndirim olması beklerken oyunun bedava olması sevindirici oyunu indirdikten sonra hata olması ise sinir bozucu elimde başka bir işletim sistemine kurma imkanım yok malesef halen arayıştayım.
@volkanabi Ücretsiz yaptıkları için oyuncu sorunu çözülmüş olabilir geri indire bilirsin ama troll/tuhaf oyuncuların artması geri sildirmene sebeb olabilir.
@BigLebowski Dostum sorunun çözümünü buldum. oyunun kurulu olduğu dosyanın içine gir. Daha sonra Easyanticheat_Setup var o bağlantıya tıkla ve yükle. oyuna tekrar steamden girdiğinde düzelecektir. Dediğim şeyi aşağıda görselle gösterdim.
@BigLebowski Dostum sorunun çözümünü buldum. oyunun kurulu olduğu dosyanın içine gir. Daha sonra Easyanticheat_Setup var o bağlantıya tıkla ve yükle. oyuna tekrar steamden girdiğinde düzelecektir. Dediğim şeyi aşağıda görselle gösterdim.Eki Görüntüle 327710